måndag 4 maj 2015

Något sliten men vid gott mod!

Puh. Det där med att springa lopp när jag ska jobba dagen efter funkar inte riktigt som jag har tänkt mig alltid. För jag sover så himla dåligt efteråt! Trots att det i går var ett lopp som låg relativt tidigt på dagen och jag var monstertrött när jag gick och la mig så blev det ingen riktig djupsömn utan snarare känslan av att vara lite medveten mest hela tiden. Det var segt i morse men inte mycket att be för, första kunden var bokad 07.15 så det var bara att sätta sig på cykeln 06.30 och komma iväg. Lätt duggregn, men medvind - och tack alla högre makter för den just i dag!

Jag betade av två energiska PT-timmar i rask takt trots obefintlig egen energi, duschade och rullade vidare till jobbet. Tack vare att 1 maj är helgdag även i Tyskland hade det inte varit nån vild panik under helgen och jag kunde ta tag i att beta av lite "surdegar" i lugn och ro. Dansk fläskestek till lunch fyllde på energireserverna ordentligt och sen flexade jag ut 45 minuter tidigare än planerat och snabbade mig till gymmet för ett överkroppspass.

Nytt upplägg och dagens pass innehöll två nya äckliga armhävningsvarianter, arnoldpressar, militärpress med mera. Ganska tufft och det lär nog märkas i musklerna i morgon. Gårdagens halvmaraton har lämnat efter sig lite stelhet i höftböjarna men annars inga våldsamma symptom, mycket bra.

När jag var klar med egen träning hann jag byta om, gå på toa och äta lite mellanmål innan dagens sista kund ramlade in - i full fart, tokstressad av jobbet. Det innebar att vi började med övningar som utmanar hjärnan så mycket att man inte KAN tänka på annat och sen gick vi på det lite mer fysiskt tunga arbetet.

Efter det passet var dagens arbete avslutat och jag bytte om och gasellcyklade hem - i MEDVIND. Det dar händer typ aldrig - om vinden vänder är det snarast så att man har motvind på båda hållen. Man kanske borde köpa en Trisslott? Anyway, jag kom hem till färdiglagad mat och hann precis krama Joakim innan han åkte iväg för att instruera kvällens NMT-pass. Och vad ska jag göra? Ta det lugnt! Plocka undan maten, diska och hänga lite tvätt, packa till i morgon, sen blir det inget mer i dag. För jag är rätt sliten och vet ni - det är helt okej. Jag ska ta hand om mig!

Inga kommentarer: