måndag 25 maj 2015

Prioritering!

Måndag. Tandläkartid. Jävligt jobbig start på veckan men tandläkaren var faktiskt oväntat trevlig och förtroendeingivande så det blev inte alls så läskigt som tänkt! Snabbt rullade jag således vidare till jobbet och var där tidigare än planerat. Egentligen skulle jag inte hinna med att träna förrän senare i kväll men se där, eftersom jag kom tidigare till kontoret kom jag också iväg tidigare än tänkt och lyckades klämma in mitt träningspass!

Överkropp stod på schemat i dag, det är sista veckan med mitt nuvarande upplägg och alltså sista gången jag kör just detta pass. Uppvärmning och prehab, armhävningsvarianter och älskade hatade militärpress. Alltså - den tar sig riktigt ordentligt, i dag har jag lastat på hela 2½ kg på stången i andra och tredje set! Jag är mycket nöjd med den utvecklingen i en övning som verkligen inte är min bästa gren. Sista övningen för dagen var räckhäv som jag tokgillar och sen var det dags för lite stretch, ombyte och mellanmål (i dag: proteinshake, latte och nybakad kanelbulle - balans, ni vet).

Kvällen bjöd på PT-kväll och öppet hus på gymmet. Inga anmälda till vår planerade marklyftsworkshop, men full fart på kvällens tävling i jägarvila, några korta konsultationer och gott om snack med medlemmarna. Också trevligt! Efter det var det en mycket hungrig blondin som kom hem och rensade kylskåpet - pytt på potatis, bacon och en korvsnutt serverades med stekt ägg, en avocado och en hög småtomater. Mat på 10 minuter och hyfsat bra - ingen hade prioriterat att laga mat ur veckans matkasse så det blev snabbfix i dag helt enkelt. Prioritering - klämma in träningen där den låg bäst, och mat på snabbaste vis utan att det blev skräpmat.

Fler utmanande dagar väntar i veckan så det är vila, ompackning av väska och läggdags i tid som vankas!

Inga kommentarer: