fredag 8 maj 2015

Fullspäckade dagar

Jag har prioriterat att äta, kramas och sova i stället för att häcka framför datorn. Jag har haft ett par ovanligt fullspäckade dagar och det är väl inte helt idealisk schemaläggning som ligger bakom men nu råkade det bli så just den här veckan :-)

Onsdagen började jag på kontoret och gick sen till gymmet för att träna ett benpass. Det var roligt och ruskigt vidrigt. Jag misstänker att utfall med stepup i smith-maskin ligger bakom den djävulska träningsvärk jag har haft i går och i dag! Det var totalt sett ett riktigt, riktigt tungt pass och jag kunde knappt gå efter passet. Skärpte mig och gick iväg till Redfellas och hämtade en smoothie och sen hade vi PT-möte och gemensam fika. Släpade mig därefter in i duschen och cyklade till stan för mellanmål innan jag fortsatte till 4good-kvällen som förtjänar ett eget inlägg - och efter kvällen cyklade jag hem och gick och la mig. Ungefär så :-) Enligt Fitbit somnade jag på 4 minuter och det kan nog stämma att jag var så pass trött!

Jag brukar försöka planera in sovmorgon dagen efter 4good-kvällarna men det hade jag inte riktigt tänkt på utan dagens första kund låg 07.30. Jag hann till gymmet precis i tid för att kunna ta en snabbdusch och byta kläder och sen drog vi i gång, nästa kund kom 08.40 och när vi var färdiga var det bara att byta till människokläder och sticka till kontoret i flygande fart. Jag trodde att jag hade ett möte 10.00 men det var först 10.30 och tur var väl det. Det var ett "informellt" möte och vi gick iväg till närmaste fik och tog en kaffe för att kunna prata i lugn och ro. Bra, jag gillar när man litar på min kompetens i specifika ämnen!

Jobbade vidare och cyklade sedan i full fart mot gymmet för att beta av dagens tredje kund, sen ombyte i rekordfart och cykeltur hem. Klädbyte, mellanmål och packa ryggsäck på ca 45 minuter och så cyklade jag ner mot Bulltofta där ett gäng glada tjejer från Ladies Circle Malmö hade beställt ett eget NMT-pass och det fick de. Varierade förflyttningar, stafett, cirkelträning, teamträning med mera och givetvis lite trädkramning och upphopp som avslut. Stretch och lite reklam för verksamheten som avslut och sen gick tjejerna och duschade och bytte om och jag - jag cyklade hem. Och åt mat. Joakim hade lagat torskfilé med ärtpestopasta så det var bara att värma och det var SÅ välbehövligt och gott där vid halv nio efter att ha överlevt på två små mellanmål sen lunchdags! Teoretiskt sett hade jag ett löp-pass på en mil i träningsschemat också men det struntade jag i och prioriterade att äta, kramas och sova. Och att lägga fem minuter på att förbereda morgondagen.

I dag hade jag rätt så avancerade planer på att komma iväg senast 06.20 för att hinna gymma innan jobbet. Det gick inte riktigt så raskt på morgonen och jag bestämde att det inte var hela världen att eftermiddagsträna när det nu blev så. Cyklade till jobbet, ställde mig i duschen, insåg att jag hade glömt att handla frukostfrallor på vägen, duschade och fixade klart och joggade sen till närmasta bageri for att hämta frallorna och duka upp den frukost som jag handlade och ställde i jobbkylen i går. Bra planering! Frukost och team-möte och sen vanligt jobb, tre viktiga grejer med korta deadlines att fixa och så lite planering inför nästa veckas reseaktivitet.

Lämnade kontoret klockan två och cyklade bort till gymmet för att träna veckans sista styrketräningspass - rygg och mage. Ett riktigt roligt pass! Fem miljoner förnedrande chins med gummiband (jätteglad för att jag fick en hel uppsättning i födelsedagspresent!), hantelrodd som gjorde mig alldeles lycklig för att jag såg så fina muskelkonturer i spegeln, och en massa magövningar. Det var superlugnt på gymmet och jag tog mig tid att berömma en kille som bänkpressade med helt fantastiskt vacker teknik :-) Slängde i mig proteinshake, planerade måndagens PT-pass och bytte sen om och cyklade hem. Noterade att jag smågäspade lite på cykeln och blev oresonligt ilsken på medtrafikanter som inte uppförde sig. Lågt blodsocker, låg energinivå, någon? Hem till te och müsliskorpor med ost och lite vila och så gemensam middag sen när Joakim hade klarat av sitt träningspass för dagen. Det är fredag och HELG!

Inga kommentarer: