måndag 20 juni 2016

Countdown...

Mot semestern. 9 arbetsdagar kvar inkl. dagen i dag. Vi fixar detta :-)

På jobbet har semesterkänslan infunnit sig. En kollega är studieledig på halvtid och är bara på kontoret 3 dagar i veckan, andra jobbar hemifrån, det är mindre folk på plats i huset. OK för mig som har tre stora projekt att ro i land innan jag kan ta semester. Ett är klart (och anledningen till nackspärren för övrigt!), ett väntar på input från annat håll och kan inte färdigställas innan den informationen kommer, ett ska jag dra igång i morgon. Skönt att veta exakt vad man behöver få undan dessa sista veckor!

Men först - innan jag åkte till kontoret i dag - jobbade jag på gymmet. Började redan 06.30 och hade två kunder avklarade innan jag landade på kontoret 8.45 ungefär. Åt kvarg, jobbade, åt lunch med kollegor, hade telefonmöte, gick lite tidigare för att besöka Naprapat-Jimmy och åtgärda min arbetsskada. Det var inte vackert alls kan man säga, tryck och massage och knak big time. Fortfarande inte hundra men mycket, mycket bättre och på rätt väg.

Cyklade hem och hade lyxiga TVÅ timmar hemma innan det var dags att byta om och sticka till Bulltofta och instruera NMT. Det blev ett pass med mycket löpskolning på skogsstigar, kreativa backintervaller (full fart ner, fem burpees, full fart upp, ståvila!) och diverse andra roligheter. Ungefär 5 km transporterade vi oss på olika sätt och det kändes rätt lagom. På hemvägen tog jag en sväng inom Coop och handlade - insåg nämligen att jag inte alls hade "bunkrat" småmellanmål i helgen och har två långa jobbdagar i veckan då jag kan behöva snabb påfyllning i form av keso, kvarg och smoothie!

Hemma konstaterade jag att tv'n fortfarande har spårat ur och boxen vägrar visa annat än SVT1 vilket effektivt begränsar min lust till tv-tittande och således kommer jag tillbringa veckans kvällar med annat än det :-) Säkert bara bra! Nu närmar det sig i alla fall läggdags och en skön dag i morgon som inleds med löpcoaching på Bulltofta och avslutas med massage. Sämre kan man ha det! 

Inga kommentarer: