fredag 10 juni 2016

Jag ehhh.... alltså det är fredag. Och det hände lite mycket..

Vilket avslut på veckan. Jag är helt virrig och vet knappt vart jag ska ta vägen.

Allting började med att jag ärvde en liten oväntad summa som jag fick besked om förra helgen. Gulp. Jag behövde landa litegrann i det innan jag bestämde vad jag skulle göra med pengarna. Jag har bara jobbat på som vanligt och funderat på vad jag tyckte var allra, allra viktigast. Lite lyxigare sommarsemester har vi bokat, men annars inget.

I morse när jag cyklade till jobbet tänkte jag att det var lite dåligt att jag inte hann träna i dag och att jag borde springa en sväng när jag kom hem eftersom jag inte tränade i går. Hallå ja. I går tog jag en snabbpromenad på dryga 2 km, sen hade jag 2 PT-kunder som totalt gav mig ca 10 km distans gång, löpning och löpteknik, och så cyklade jag 9 km hem. Inte okej att vila i dag? Jo!

I dag precis innan jag skulle åka från jobbet fick jag ett mail. Det stod att jag hade vunnit en löparresa till Playitas! Seriöst? Jag? Helt sjukt ju! En vecka på Playitas i höst! HURRA! Lite småvirrig cyklade jag hem och berättade för Joakim, som också blev lite virrig. Ta ledigt och hänga med? Eller låta mig åka ensam? Vi vet inte än. Inte beslutat. Hursomhelst hade vi inte tid att fnula så mycket på det för vi behövde plocka undan lite hemma.

Anledningen till undanplocket var att det skulle komma en kille från ett köksföretag och hjälpa oss med tankar om köksrenovering. För det var en sån där sak jag verkligen ville ta tag i och som vi plötsligt hade råd med. Från slitet 90-talskök till en uppdatering som blir helt rätt för oss som faktiskt spenderar en del tid i köket!

Vi ska fundera lite till på saken och inledde med en bättre fredagsmiddag och en flaska vin. Tills vidare är jag löjligt lycklig över vad den här veckan har bjudit på. Så mycket roligt!

Inga kommentarer: