fredag 3 juni 2016

#friyay. Time to chill...

Äntligen fredag. Den här veckan har varit lite tuff främst för att det har varit så varmt kvällar och nätter så jag har haft svårt att sova. Sen bestämde jag att jag verkligen INTE ville städa när jag kom hem i dag så då fick jag göra det i går. När jag jobbade till halv sju och var hemma kvart över sju. Så då höll jag på till tjugo i nio med dammsugare och golvmopp i värmen. Mindre kul just då, skönt när det var gjort och ännu skönare när jag kom hem i eftermiddags!

I dag började jag dagen på kontoret med frukost och ett tretimmars arbetsmöte, sen åt vi lunch ute på torget och sen var det inte mycket kvar av kontorsdagen innan jag gav mig av mot gymmet. Hade fått en avbokning på eftermiddagen och hellre än att sitta kvar en extra timme på kontoret tog jag den träningstiden till mig själv!

Discofredag blev det för min del. Egentligen borde jag kört benpass men eftersom jag ska NMT'a i morgon så sparade jag på benen och körde överkropp ;-) Uppvärmning för axlarna, tre set bänkpressteknik och fyra set bänkpress med dubbelstopp som inledning på passet. Sen blev det militärpress i smithen, retur till bänken för några set smalbänk och sen mosade jag axlarna med sidolyft i dropset. Roade mig med några set smala armhävningar på bosu och avslutade med cable curls för biceps. Sen kunde jag knappt räta ut armarna men lyckades byta om till PT-tröja och ge veckans sista kund en omgång fredagsfys innan jag kunde cykla hem till mitt välstädade hem :-D

Jag började med middagen (pizza på färdig botten) och Joakim var på ingång så vi åt middag tillsammans och nu är det låååånghelg, jag har dessutom nöjet att ha min sambo hemma HELA nästa vecka vilket känns lite lyxigt! Nu ska vi bara chilla. Trevlig helg!

Inga kommentarer: