tisdag 7 juni 2016

Do what you love. Love what you do.

Eller "do more of what makes you happy"!

Man kan inte påstå att jag var så himla happy när klockan ringde halv sex och jag fick lämna en sovande Joakim för att gå upp, äta frukost och cykla till gymmet. Fast två glada morgonkunder på raken blir man vaken av ändå och sen tog jag en snabb dusch och drog till kontoret.

Där rådde fullt kaos på olika teman, deadline hade flyttats för en rapportering som jag hade på mitt bord och tja.... det var bara att bita ihop och bita i. Avbrott för sushilunch på bryggan, sen tillbaka till skrivbordet  - och vips var klockan halv tre och jag styrde mot gymmet igen för en eftermiddagskund innan jag cyklade hemåt.

Jag hörde på långt håll hur det var stimmigt av studenter i centrum och valde vägen bakom tågspåren mot Värnhem och hemåt. WIN - några minuter snabbare, några hundra meter kortare. Mycket bra plan! Mellanmål, krama Joakim, klädbyte, och så drog vi mot Bulltofta båda två. Joakim för att springa själv och jag för att träffa gänget hos Runacademy.

Det var terminens sista pass med Runacademy och vi bjöds på uppvärmning, dynamisk rörlighet, ett pass med olika löpintervaller varvade med styrkeövningar, stafett och avslutningsstretch. Tufft, flåsigt, men fantastiskt roligt att springa med ett stort gäng!

Och varför springer jag med Runacademy? För att jag ska jobba som löpledare hos dem i höst och det ska bli så himla roligt. Att få vara en av flera löpcoacher för en stor grupp, att ha en organisation bakom mig som ser till att jag får utbildning och utrustning, och att få fortsätta jobba med det jag tycker är allra roligast. WIN. More of what makes me happy. Kom och träna med mig i höst!

Inga kommentarer: