onsdag 1 juni 2016

Tränat själv. Och ledig kväll. Nästan som ett kinderägg!

I morse hade jag en klockan sju-kund och sen snabbade jag mig ut i gymmet för att träna själv. Rygg och mage, kort och effektivt för jag hade max en timme på mig. Det blev uppvärmning för axlarna, omvända kryssdrag, liggande rodd, chins med gummiband, diagonallyft på bollen, skalbaggen, maghjulet och knä till armbåge på bosu. Tre set på varje utom chinsen som fick bli dagens fokus.

Vänster axel har mått bra av att vila helt från chins i fyra månader och ha fokus på optimerad rörlighet och korrekt placering. Det är bra. Att chinsen suger och det känns som att börja om från noll igen är en utmaning!

Dusch och fix och mot jobbet med frulle i högsta hugg. Möten och kontorsjobb om vartannat. Månadsavslutningen är klar, nu väntar årets sommarprojekt och nedräkning till semestern. EN månad kvar - inte två, som brukligt, utan julisemester i år. Som jag typ aldrig har. Jättekonstigt.

Efter dagens sista möte åt jag mellanmål innan jag cyklade hem. Landade hemma, chillade en stund och pratade med Joakim, parkerade på yogamattan för Happy Hips och lagade mat. Mat som lagar sig själv - rotsaker i ugn och färsbiffarna vi stekte i söndags som jag bara kunde värma. Under tiden hann jag dra igång en tvätt och plocka undan lite.

Efter middagen tog jag tag i lite måsten - städmåsten och tvättmåsten då jag hade seriös brist på underkläder! Har även bokat sommarens semester och skickat intresseanmälan på en kul vinterresa till värmen, 99% säkert fixat med en löpcoachkurs till mig i slutet på sommaren och lite annat smått och gott. Massa planering pågår alltså :-) Det var skönt och välbehövligt med en ledig kväll, i morgon jobbar jag kväll igen så jag behövde en andningspaus. Annars är det mest dramatiska som hänt att kolsyrepatronen i SodaStreamen tagit slut, vi får väl se om jag klarar att cykla iväg och skaffa en ny i morgon kväll eller om det får vänta tills bilen är hemma igen!

Inga kommentarer: