lördag 4 juni 2016

NMT, badpremiär och lyxmiddag!

Vilken fin lördag. Joakim hoppade in som NMT-instruktör i dag och jag hängde på som deltagare. Det var typ 26 grader varmt redan klockan tio och passet kändes tufft. Transport genom skogen ut till kossabacken, diverse övningar i backe, transport hem med diverse aktiviteter på vägen, avslut och skön stretch i skuggan. Puh.

Vi hade packat badgrejer i bilen så jag bytte NMT-västen mot ett renare linne och så stack vi in på Coop och bunkrade lunch och kall dryck innan vi drog mot stranden. Lunch i solen och säsongspremiär i plurret för min del - samt invigning av ny bikini. Vi hängde kvar nån timme och solade innan vi stack hem i skuggan igen.

Kvällen tillbringades på Malmö Rökeri. När jag firade min födelsedag förra sommaren gav mina härliga NMT-kompisar mig ett presentkort på Vollmers, Malmös främsta gourmet-restaurang. Tyvärr var det väldigt svårt att få bord där och det komplicerades givetvis ytterligare av att vi hela hösten och våren inte riktigt hade koll på Joakims schema nån längre tid framåt utan bara några veckor. Därför tog jag kontakt med Vollmers och frågade om vi kunde utnyttja presentkortet på nån av deras andra restauranger och det gick bra, så då gick vi till rökeriet.

Fantastiskt god mat! Hemgjord kallrökt lax med zucchini och bakat äpple, en underbar barbecue-fläsksida, rökt brie med honung och nötter och en frisk och krämig citronefterrätt. God dryck i glaset och gott sällskap! I morgon har vi ingen väckarklocka och inte på måndag heller. Livet är inte SÅ hemskt :-)

Inga kommentarer: