onsdag 5 oktober 2016

Återhämtning. #gillaläget typ.

Ibland får man lite övertydliga hintar av kroppen. Förra veckan kände jag av lite "kli" i halsen men jag drog på med Coldzyme och kände mig bra inför Runner's Convention. Och även efter. Måndag kväll började jag känna att det var lite tjockt i halsen och boostade på med Coldzyme. Måndag var en lång dag med PT-kunder eftermiddag och kväll och jag var ganska sliten. Gick upp i går morse, hade PT-kund på morgonen och körde sen ett lättare överkroppspass själv innan jag duschade och drog till kontoret.

Under eftermiddagen började jag snora men bestämde mig ändå för att hänga med Runacademy och coacha banlöpningspasset då jag visste att vi hade en skadad instruktör och det är kul att springa bana. Det var det också fast mina stela ben fick slita rejält för att jag skulle hinna före min grupp till intervallslutet och hojta löptider!

I går kväll efter dusch och middag började jag känna mig rätt risig så jag drog till med alla medel jag hittade i skåpen och avbokade för säkerhets skull dagens morgonkunder för att ha gjort det i tid. Det är så surt att få avboknings-sms klockan sex på morgonen och jag insåg att jag nog behövde sova.

I dag då? Jag avbokade övriga PT-kunder också och Joakim var snäll nog att ta mitt NMT-pass i kväll. I normalfall (alltså om han inte varit hemma) hade jag kört på ändå men nu har jag möjlighet att vila så då verkar det klokare. Jag förstår vad kroppen säger. Semester, sedan fullt ös och full stress med deadlines som jag hann med, sen Runner's Convention - och nu räcker det helt enkelt.

Trots att jag är fruktansvärt inspirerad och sugen på löpning i fint höstväder så får det vänta lite. Jag tror och hoppas att jag kommer lätt och snabbt genom denna lilla förkylning, jag mår egentligen inte så himla dåligt men jag tänker att om jag vilar nu så går det snabbare än om jag försöker vara tuff och jobba alla mina pass som jag brukar göra. En stor fördel med att Joakim är hemma är ju att han hoppar in, fixar markservice och kör NMT så att jag inte behöver fixa allting - lite lyxigt denna vecka alltså. Andningspaus, återhämtning, mysbyxor och mjukiströja = jag är snart på banan igen.

Inga kommentarer: