onsdag 26 oktober 2016

Unnsdag. Egodag.

Ja jag borde väl ha kört #unnsdag på dagens inlägg kanske :-) när det nu föll sig så att det blev egodag på en onsdag!

Gick upp i morse och unnade mig en timme på gymmet. Det var jättemycket folk strax före sju, vad händer? Det blev således ett lite lätt modifierat överkroppspass eftersom inte allting var ledigt om man säger så :-D Uppvärmning och axelprehab först, alltid. Sedan blev det armhävningar med en hand på medicinboll och smala armhävningar på bosu. Axelpress med hantlar, sidolyft i kabelmaskin, tricepspress i kabelmaskin (enhandsvarianten). Roade mig med några varv av "the 21" för biceps och avslutade med shrugs för att det fanns tid. Sen blev det full fart in i duschen och vidare mot jobbet.

Där hade jag ett sällan skådat flyt. Inledde med att tömma mailboxen och förbereda bokslutsjobbet, kutade sen bort och hämtade kaffe och fralla och sen var det lurarna i och bokföringsfiler för hela slanten. Jag bara matade på i snabb takt, en fil i taget, samtidigt som jag reviderade min checklista för bokslutet och förberedde ytterligare en med andra uppgifter som måste göras varje månad och som börjar bli så många att de är svåra att ha i huvudet. För att hålla tempot körde jag sushilunch vid skrivbordet och när jag lämnade jobbet 13.30 var precis alla filer förberedda för bokslutet. Mycket annat kvar att göra innan månadsskiftet men det här var skönt att få klart.

Från jobbet cyklade jag in till stan för två timmars aromamassage, superskönt. Efter två timmars marinering och knådning cyklade jag hemåt och tog omvägen förbi Ica för att hämta månadens Testagrambox som blir min sista. En box för att hylla kvinnan - med sköljmedel, diskmedel, trosskydd och rakhyvel??? Jag har ingenting emot att stödja Bröstcancerfonden men jag vill inte bli "hyllad" med rengöringsmedel och trosskydd (som för övrigt kan vara en av världens mest vidriga produkter). Därför blir det tack och hej till Testagram.

För ordningens skull spenderade jag en kort stund med att dra igång en tvätt och rasta snabeldraken en runda i lägenheten innan jag landade i soffan framför Kockarnas Kamp (på play) med te och chokladpraliner. Avslutade kvällen med att gå en runda med vårt lokala trygghetsnätverk och så ska jag väl ta och hänga den där tvätten tänker jag.... In på kontot i dag alltså två mils cykling, ett styrkepass och 15.000 steg på stegräknaren. Hurra!

Inga kommentarer: