söndag 9 oktober 2016

Okej, vanurå?

Ständigt på väg, alltid hundratusen planer - ja, så är det ju att vara jag. Så de senaste två veckorna har jag funderat på att gå en yogautbildning, att börja träna kampsport, att börja plugga igen på "fritiden" och att börja springa med nån löpgrupp. Och varje gång har jag fått sätta mig på mina händer, djupandas och mantra "jag behöver inga fler aktiviteter, jag behöver mer utrymme i mitt schema" för att inte anmäla mig till något. Seriöst. Varenda gång jag tror att NU ska jag får mer tid över så blir det nån slags obotlig lust att hitta på nåt..... Jag är inte riktigt klok tydligen ;-)

Nu har jag dock varit otroligt kompetent den här veckan och den här förkylningen - jag avbokade alla mina kunder onsdag-fredag och fokuserade på vila och återhämtning. Och guess what? Det hjälpte. Förkylningen har i princip gått över, jag har hittat min vanliga energi igen - och jag lovar att det inte hade hänt om jag hade mosat på som jag brukar så hade jag förmodligen känt mig risig en bra bit in i nästa vecka.

Återhämtning gav lite tid för reflektion och framtida mål också. Jag har t ex plockat fram min Daily Greatness Journal igen, den har legat och skrotat sedan någon gång före sommaren men nu med 3 månader kvar på året och 3 månader kvar i boken bestämde jag mig för att köra ända in i kaklet. Nya mål för kommande månader, stort fokus ligger på att hitta balansen och skaffa mer utrymme för mig i planeringen. Att låta mig själv komma först i planeringen igen i stället för sist.

Det var ju efter sommaren förra året som PT-jobbet tog fart på riktigt och det har varit ett lärorikt år. Jag har fått med mig en massa lärdomar och erfarenheter som jag tar med mig nu när framtidsplanen är att köra NMT, löpcoacha och ha några enstaka PT-kunder som jag väljer med omsorg. Kunder som behöver just mig och min "ryggsäck" av verktyg och erfarenhet, kunder som gillar att vara ute, kunder som jag tycker om att jobba med. För egen del tycker jag fortfarande om att vara inne i gymmet med fokus på mig själv, men med kunder tycker jag det är betydligt roligare och mer stimulerande att vara utomhus!

Än så länge har jag några kundpass kvar och möjlighet att köra klart dessa hos Fitness24Seven som jag förutsättningsvis lämnar först om ytterligare några veckor. Nästa vecka är en av mina ordentligt fullbokade veckor och lägger man sen till en halvdagsutbildning som jag själv håller i och en halvdagsutbildning jag ska gå så blir det lite intressant planering. Med kreativitet och framförhållning kommer det gå kalasbra och i dessa förkylningstider kommer det säkert dimpa in nån avbokning här och var som ger lite extra space. Till och med mina egna träningspass har jag lyckats trycka in på väl valda ställen i kalendern. Det finns minst 3 middagar på lager plus en kväll då jag hinner laga mat (omelett i värsta fall). Så jag har hyfsad koll på läget och litar på att det här, det reder jag ut :-)

Inga kommentarer: