fredag 21 oktober 2016

Fredag och PowerDay!

Godmorgon fredag och nästan sån där helg. Men först en arbetsdag. Jag siktade in mig på att vara på kontoret halv åtta, fick undan en del innan fredagsfrukosten och en kort telefonkonferens och sen höll jag på och plockade med mitt tills min arbetsdag avslutades med fika och hejdå till kollega som lämnar oss nu då hennes vikariat tar slut och hon dessutom ska få barn.

Jag åkte hem, traskade bort och hämtade min cykel som fått nytt bakdäck med mera mönster (bra inför stundande vinter förhoppningsvis), drack hett te och åt en rejäl macka för att ladda för eftermiddagens träningspass. Egentligen kände jag mig inte jättesugen på att sticka iväg men som vanligt gick det över.

Färden gick mot TetraPaks idrottshall och PowerDay med Mette Bjeld. Mette bodde utanför Malmö innan och vi hade lite gemensamt nätverk via bl a Nordic Wellness, men nu har hon tyvärr (för mig) flyttat tillbaka till Danmark. Turligt nog dyker hon upp emellanåt och håller träningspass hos TetraPak och då får även vi som inte jobbar där vara med. Det är tvåtimmarspass, oftast fredag 16.30 - perfekt fredagsfys alltså.

Jag hade inte lyckats locka med mig nån annan och det var kanske bland annat därför jag kände mig lite opepp, men det gick över efter några minuter. För när jag är tillbaka i jympasalen och gör en klassisk aerobicsuppvärmning faller alla pusselbitar på plats och jag bara stormtrivs. Det blev ett riktigt svettigt och glatt pass i dag, tidigare har Mette kört halva tiden Zumba/aerobics och halva tiden styrka men nu mixade hon så att vi växlade mellan cardio och styrkeövningar och det var otroligt roligt - och svettigt. Tiden gick fort, plötsligt hade det gått två timmar och det var dags att stretcha och åka hem. Efter passet var mitt linne helt dyngsurt och jag fick ha fläkten i bilen på fullt ös rätt länge för att inte imma igen rutorna :-D

Joakim servade med pizza när jag kom hem och sen tog jag en välförtjänt dusch. Aaaaah.... helg. Mycket kul väntar, både NMT (i förväntat ösregn) och mat- och vinmässa. Sova lite längre än vanligt. Träna utan tidspress. Vara tillsammans, bara vi två. Nästa vecka ser för övrigt också helt awesome ut i kalendern. Livet är helt enkelt rätt bra just nu!

Inga kommentarer: