söndag 14 februari 2016

Dags att återgå till normalt liv igen!

Eller - man kanske kan säga att jag de senaste två veckor har levt som de flesta andra. Utan så mycket träning och med ett begränsat antal steg på stegräknaren. Denna vecka blev det tre yogapass från #21dagarmedyoga innan jag tappade sugen när jag kom hem sent torsdag kväll och sen rann det ut i sanden. Har inte gett upp projektet, jag vill egentligen yoga men jag fixar det inte när jag först kommer hem strax före åtta och vet att jag ska upp före halv sex nästa morgon. Sen tänker jag att jag lika gärna kan strunta i det men faktum är ju att jag kan plocka upp tråden närsomhelst igen och att bara för att jag har missat en dag är inte allt förstört.

Men nu är det dags för mig att återgå till mitt normala liv. Det där träning är helt naturligt. Jag längtar till den dagen då löpning också blir helt naturligt men tyvärr sitter senskideinflammationen i höger hälsena i fortfarande och därmed har jag fortfarande löpförbud. Eventuellt blir det remiss till en specialist om inte vi får rätt på det denna vecka. Surt. Hursomhelst, denna vecka ska jag träna ett pass själv (som jag givetvis har bokat in i min kalender) och ett pass med PT-Martin på torsdag som jag ser fram emot. Om det går bra (och det tror jag att det gör) kan det bli lite mer träning veckan efter.

En annan sak jag också har fått rätsida på är foodprep. När jag ändå lagade söndagsmiddag fixade jag 4 matlådor med gratinerad fläskkarré och svamp plus ris. Dessutom har jag handlat kycklingburgare och hamburgerbröd eftersom det är gott och enkelt och hyfsat bra mat (kycklingburgarna är från Max och innehåller i princip pressade kycklinglårfileer och hamburgerbröd lär man inte dö av att äta nån gång ibland) och små burkar smaksatt kvarg att ta med i väskan. Det finns grejer hemma att göra smoothie av vilket kommer behövas på tisdag då jag jobbar tidigt morgonpass och ska träna sen.

Således är jag väl förberedd på kommande vecka och ni som läser här kan se fram emot lite mera frekvent bloggande i takt med att jag utökar träningen!

Inga kommentarer: