tisdag 16 februari 2016

Jag. Har. Tränat. Hurra!

Jag känner mig som mig själv igen - inte som den där sura energilösa människan jag har varit de senaste två veckorna. Jag behöver min träning för att må bra helt enkelt!

Då var det här ändå inget "superpass". Det var snarare rehab - ett försök att börja fixa de pusselbitar som tenderar att hamna i olag när jag inte sköter min träning som jag ska. Inga supervikter, inga riktigt tunga övningar (jo, kanske en...), bara grundläggande underhåll.

I morse 06.45 hade jag en PT-kund och sen bytte jag till civila kläder och drog igång. Rörlighet och axeluppvärmning först i lugn och ro. Sen jobbade jag med rodd och enarmsrodd och enarms pulldowns för att få fart på övre ryggen. Lite latsdrag blev det nog också. Jag skippade benövningarna eftersom jag fortfarande har lite hälsenekrångel och benen inte är första prio när jag ska göra comeback. De får vänta till nästa vecka. Däremot drog jag igenom lite stabilitetsträning - diagonallyft på boll, indrag av bollen för baksidorna (både enbens och tvåbens) och så sidoliggande dynamisk planka på bosuboll aka Mo Farah's magövning. Det räckte gott och väl, jag blev ganska mör!

Det blev dusch och fix på det och så promenad till kontoret via kondiset för en latte och en frukostbulle. Humöret var betydligt bättre än förra veckan och det var såklart en bonus att solen sken från en klarblå himmel. Fantastisk morgon, helt enkelt!

Sen blev det kontorsjobb och det var väl ärligt talat sådär roligt i dag med lite mötesaktivitet och vissa projekt som inte alls går som jag har tänkt mig. Men det är lätt att koppla bort när jag kommer till gymmet och träffar energiska och glada kunder som når sina mål :-) Hemma "redan" vid sju i dag, matlåda och så te och en chokladboll. I morgon har jag sovmorgon och det är just nu en väldigt lockande framtidsutsikt kan jag meddela!

Inga kommentarer: