onsdag 26 juli 2017

Some days you gotta dance...

Ibland måste man dansa för att få flyt. Här har ni låten!

Eller kanske inte dansa utan bara medvetet välja det roliga och positiva i stället för att se det negativa. Och att göra det bästa av de möjligheter som finns.

Som i fredags. Torsdag kväll frågade Sarah efter sällskap på backintervaller på fredagen. Det var väl inte riktigt meningen att köra ett backintervall som första komigångpasset efter en ultra - men hey, det utlovades gråväder och intervaller är alltid roligare i grupp. Alltså joggade Joakim och jag ner och mötte upp Sarah vid kossabacken och hängde med på hennes intervaller inför Lidingöloppet. Totalt fick jag ihop en mil på passet och det var jag supernöjd med!

Sedan i fredags har jag hunnit med tre pass på gymmet och en lugn joggingrunda. I går kväll var det löpträning med Sara under "Träna i Parken" och jag tyckte att det var väl lämpligt med lite löpskolning och intervaller. Dagens intervaller visade sig *gulp* att vara tvåtusingar och vi hade båda två grym träningsvärk efter benpass i söndags. Men efter lite uppvärmning och löpskolning släppte träningsvärken. Jag fegade dock på tvåtusingar och nöjde mig med 4 x 1000 m i milfart och 2 x 1000 m i distansfart medan Joakim gick all in på fyra tvåtusingar.

Det blir vad man gör det till - det behöver inte vara en skitsommar bara för att solen inte lyser från blå himmel varje dag. I dag har jag t ex jobbat och gör så även resten av veckan, men vi piggade upp dagen med en sväng till Slottsträdgårdens kafé efter jobbet och cyklade hem tillsammans för att laga mat. Semesterfeeling på en jobb-onsdag. Inte helt fel! Visst hade det varit skönt med kvällsdopp på Ribban och öl på uteservering men det kanske vi hinner med också innan sommaren är slut :-)

Inga kommentarer: