onsdag 25 oktober 2017

Ibland är en inte tillräckligt lerig tydligen!

I dag: Planerad ledig halvdag. Och bokad hemstädning. Alltså var jag på jobbet halv åtta, stack därifrån prick halv tolv och cyklade i maxfart hemåt, landade 11.57 och tog emot städfirman 12.00. Schysst planering, eller? ;o)

Efter en kort avstämning bytte jag till löparkläder och stack ut en sväng. Jag hade planerat intervaller men var egentligen inte så sugen på det efter ett tufft pass söndag kväll och en rejäl utmaning i går. Blött och lerigt både måndag och tisdag också. Gav mig ut ändå och kände efter lite medan jag värmde upp i lugnt tempo. Jodå, intervaller it is - trots sega tunga ben. Lika bra att ha det gjort och så i dagsljus dessutom, en säker vinnare!

Det blev 10 x 1 minut hårt med 1 min gåvila och sedan 10 x 30 sek med 30 sek gåvila. Full fart i intervallerna (efter kapacitet och terräng), genom lera och vattenpölar, med fula grimaser och svetten rinnandes. Grislöpning på riktigt alltså. Det var så himla roligt fast det var äckligt jobbigt och det kom en äldre herre fram till mig och sa att han var imponerad över farten jag höll - TACK för den kommentaren som värmde tusen gånger mer än alla kommentarer om snygga ben i löpartights ;-)

Med avklarade intervaller tog jag mig hemåt i lugnt tempo och hade dryga 9 km på klockan när jag kom hem. Det fick räcka så, jag brydde mig inte om att springa nån extrarunda för att runda milgränsen i dag. Hemmet var nästan färdigstädat så jag vek upp tightsen för att inte grisa ner och satte mig i trappan och eftersvettades tills det var läge att duscha. Bra lerprickig i dag också och som bonus blötte jag ner veckans tredje par skor. Bra jobbat!

Sen var det bara att duscha och njuta av ledighet! Har veckohandlat på Mathem.se för jag orkar inte stå i affären när det är lönehelg och sen har jag inte gjort nåt mer. Annat än att slösurfa, kolla på dålig TV, klappa katter och dricka te. Jag har inte ens lyckats tömma diskmaskinen. Återhämtning deluxe såhär mitt i veckan. Gött ändå!

Inga kommentarer: