tisdag 30 oktober 2018

Det finns bra dagar också!

Även om jag fortfarande återhämtar mig och inte är superlycklig hela tiden så finns det bra dagar.

I dag säkrade jag upp med ett gött pass för rygg och mage på gymmet innan jag åkte till jobbet. Där gick det hyfsat bra fast jag höll på att få psykbryt på folk som missar att det finns öppet kontorslandskap precis utanför mötesrummet.... Alltså jag förstår att ni ska ha kaffepaus under ert möte men gå inte ut i korridoren och prata högt - vi jobbar! Och ja, jag är nog lite extra känslig för sånt just nu, och nej, jag skällde inte ut folk men bet ihop och stoppade i lurarna....

Sen kom jag hem och var fortfarande irriterad men kramade katt och blev glad igen och sen hann jag bli arg medan jag värmde min mat för att jag var så himla hungrig. Det svänger, kan man säga ;-) jag försöker mest bara hänga med i svängarna!

Men efter mat och lite vila fick jag byta kläder och cykla till Bulltofta. Där väntade i vanlig ordning typ 65 löpare på veckans pass. Vi körde plana tröskelintervaller varvat med backruscher i dag och det var precis lika roligt som det brukar vara och gav massor med energi! Efter passet kom jag hem, kokade te och landade i soffan med temugg, katter och nutellabullar som jag bakade i helgen. Sämre kan man faktiskt ha det!

Inga kommentarer: