fredag 16 december 2011

Inget fredags-fys i dag

I dag fick det faktiskt räcka. Jag har cyklat knappa 2 mil i dag så det fick vara "good enough" med tanke på hur träningsveckan i övrigt har sett ut. Dagens höjdpunkt så här långt var lunchen på jobbet - helstekt ryggbiff och hemlagad béarnaise. Mums! SOM jag åt. Har lite svårt att uppbåda energi till att laga middag dock men det löser sig nog.

Suzan har tränat ett pass med PT-Thomas i dag och jag väntar otåligt på mer återkoppling än att det var jobbigt. Den mannen skvallrar ju aldrig om sina kunder (jag har inte ens fått nån insiderrapport om hur det gick att träna min man, hur orättvist är inte det när man är så nyfiken som jag??) så jag måste fråga de stackars "offren" som har fått mina presentkort på provträning för att få detaljerna.

I dag har jag cyklat hem i dagsljus och uppehåll (i morse blev jag dyngsur IGEN, underbart...) och jag har öppnat mitt fina överraskningspaket som innehåll både gott te och gott godis så det är inte så illa att vara jag i dag. Om jag orkar ska jag pallra mig ut i duschen snart för jag sitter kvar i soffan i cykelkläderna och tröjan är ärligt talat inte så himla fräsch. Eventuellt blir maken lite, lite gladare om jag är lite, lite fredagstrevlig att komma hem till :-D

Inga kommentarer: