torsdag 15 december 2011

Tummen upp för Funktionell Cirkel

Dagens träningspass (förutom att jag har cyklat 18 km ungefär) var funktionell cirkel. Det brukar vara Anna som har passet på torsdagar och jag gillar hennes upplägg - i dag var det Johanna och det var nästan lika bra, förutom att Annas uppvärmning är roligare om jag nu ska vara kritisk! Cirkeln bjöd på 10 stationer, tre varv - 45 sek arbete och 15 sek vila med 1 min vila efter första varvet och 45 sek vila efter andra varvet. Tre flåsövningar, tre balans/coreövningar och så lite styrkeövninar på det. Jag upptäckte att jag har blivit jättebra på att hoppa hopprep - jag vill minnas att jag alltid tyckte det var jättejobbigt i skolan men nu gick det hur bra som helst. Jag har lyckats göra tricepsarmhävningar i dag - visserligen på knä, men det GÅR och det brukar det inte göra.

Tydligen hade jag hamnat i ett gäng som inte skriker och tjoar så mycket - eller så är jag lite skadad av att ha varit på för många Body Combat-pass med Martin och Body Pump med Mimmi. För det var inte mycket gensvar Johanna fick när hon hojtade "är ni redo att ge järnet på de sista fem nu?" och jag skrek "JA, för i HELVETE! Nu KÖR vi!" medan resten av gänget tittade på mig som om jag var ett ufo. Oh well. Jag hade roligt i alla fall!

I morgon blir nästan vilodag (jag ska bara cykla 20 km ungefär....) och när jag kommer hem i morgon har jag lovat mig själv att få öppna mitt Secret Santa-paket som har legat i bokhyllan och väntat ett tag :-) Och så tror jag att jag antingen har jättemycket träningsvärk eller att dagens pass magiskt har motverkat träningsvärken från i går.

2 kommentarer:

Suzan sa...

ååhh... *avis*

Pernille sa...

Avis på vadå? Träningspasset, cykelturen eller det hemliga paketet? :-D