lördag 17 december 2011

Mörkt var det här!

När jag gick upp strax före halv åtta var det verkligen MÖRKT ute. Inte ens grannarnas elljusstake i köksfönstret som brukar lysa välkomnande på morgonen var tänd utan det var helt kolsvart. Men det är ju bara några dagar kvar tills det vänder och blir ljusare igen så det är bara att bita ihop och gilla läget. Måste erkänna att det var klart roligare förra året när vi hade SNÖ vid den här tiden!

I dag är det dags för sista ridlektionen innan juluppehållet - egentligen skulle jag rida på onsdag också men då har vi andra planer så jag får leva med några veckors paus i år. Timingen för årets kurser under jullovet passar inte heller så bra i min kalender så jag har inte anmält mig till någonting alls - det känns jättekonstigt för jag brukar ju alltid vara med. Men jag får väl hänga på gymmet i stället! Resten av dagen bjuder förmodligen på lite julklappsorganisering och vi ska se om det går att få tag på nån ekologisk julgran!

1 kommentar:

ViktigaKarin sa...

Du har så rätt ang. det där med att ha viljan till att vilja! Vill vill man alltid men att vilja vilja.. ja det är det som gör susen!

Kul att du rider. Gjorde det själv under många år men fick lägga av när jag både pluggade och jobbade för att det tog för mycket tid. Drömmer om att en dag ha häst igen!

Lova att komma fram om du ser mig på gymmet! :)