onsdag 4 september 2013

Snabba ryck!

En arbetsdag som inleddes med info om en gigantisk organisationsförändring som kommer skapa diverse små och större jordbävningar i vår lilla bit. Sen detaljhantering av internationell personbeskattning, sociala konventioner mellan EU-länder och olika lönearter. Ett planerat lunchintervallpass som blev ingenting eftersom inga deltagare dök upp - och kroppen var inte riktigt i form för att springa tuffa intervaller så jag struntade i det.

Fick frågan om jag ville hålla i kvällens NMT-pass. Måste köra två pass under överinseende och bedömning av annan instruktör innan jag är "färdig" och eftersom det alltid blir att jag hoppar in när ingen annan kan så händer det ju inte. Så med fyra timmars varsel sa jag ja tack till att beta av det första av två ikväll och snabbplanerade på vägen hem från jobbet!

Nu visste jag ju med mig att jag skulle bli bedömd och satsade på säkra kort. En blandad uppvärmning, löpskolning och teknikövningar och sen en omgång intervaller (ja, samma upplägg som jag hade förberett för lunchpasset var klockrent att köra med NMT-gänget). På det följde styrkeövningar i grupp, i par och enskilt varvat med lite förflyttningar. Vi avslutade med att springa i fri fart sista biten men att de snabbaste vände tillbaka och plockade upp kön. Stretch och 40 upphopp på det.

Det är som vanligt kul att instruera och jag fick bra feedback på vad jag ska fortsätta med och vad jag kan förbättra så jag har bitar att jobba på till nästa gång!

Inga kommentarer: