torsdag 26 september 2013

Torsdag = fullt ös!

Som jag rapporterade tidigare började jag min torsdag på gymmet. Fantastiskt bra benpass med två nya personbästa (det ska firas med något jag länge har önskat mig!). Utöver marklyft och knäböj körde jag negativa situps med viktplatta, Magnus ilskna superset med omvända burpees+skidhopp och kettlebellswingar+explosiva höftlyft och så tre set av Malous latsdrag i kabelmaskin och en minut i plankan. Jadå. Riktigt fint pass.

Dusch och fix på det, hämtfrulle på vägen och in på kontoret. En helt vanlig arbetsdag. Gamla surdegar och nya akutfrågor, skratt med kollegorna och så - som det brukar vara.

Efter arbetsdagen iväg till NW där en ensam deltagare på dagens intervallpass fick sig en rejäl genomkörare med löpskolning, fotbollsintervaller och kortkort backe. Jag hängde med på en del intervaller men fick inse att mina baksidor var rejält trötta efter morgonens tunga övningar. Härligt :-)

Cyklade hem, fixade käk, drog iväg till Maxi (i träningskläder och luvtröja) för att handla frukost till jobbet i morgon bitti, kom hem, packade upp, duschade och landade i soffan med en mugg te vid nio. Det var den torsdagen det!

Inga kommentarer: