torsdag 19 september 2013

Torsdag - och dubbelpass, igen...

Ibland får man till såna där braiga dagar. Dagar då man hinner med allt! Energin från gårdagskvällen (mer om den i separat inlägg sen) satt i och trots att jag egentligen var rätt så trött i morse valde jag att gå upp och sticka till gymmet. Och det var minsann en bra grej!

Det blev nämligen tangerat PB i både knäböj och marklyft. Faktiskt. Vilket innebär att jag är tillbaka på samma styrka som innan jag kvaddade min vänsterfot. Och DET är inte fy skam! Nu ska jag bara jobba på att definiera nya målsättningar så att jag vet vart styrketräningen ska ta mig. Dessutom körde jag lite superset med omvända enbensburpees + skidhopp och kettlebellsvingar + explosiva höftlyft. Och en rejäl omgång rörlighet som avslut.

Sedan drog jag till jobbet, jobbade, åt lunch med en gammal kollega, jobbade lite till och cyklade bort mot NW för att köra intervallpass löpning. Jag var ute i god tid så jag hann jobba lite med balansbrädan och Katarinas uppvärmningsövningar framför spegeln.

17.15 drog vi ut på intervallpass. Uppjogg och löpskolning först och några stegringslopp. Sen körde jag klassikern med 4 set om 3 x 30 sek med 30 sek intervallvila och 1:30 setvila. Gruppen var lagom liten så jag kunde springa med utan större problem bara jag höll koll på timern och hojtade lite. Det var skönt att få gasa ordentligt! Efter en andningspaus joggade vi ner på gräsplan och tillbaka till gymmet där vi stretchade lite som avslut. Man hinner med en del på 45 minuter!

Sammantaget i dag har jag cyklat knappt två mil, tränat en timmes styrketräning och sprungit ett intervallpass. Good enough, for sure!

Inga kommentarer: