lördag 4 februari 2017

Lycklig lördag!

I dag har jag varit ungefär genom-lycklig hela dagen. Ända från i morse då jag började dagen med frukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Barfota, i mysbyxor, vifta på tårna och klappa katter och dricka en extra kopp te medan jag konstaterade att gråvädret ute i alla fall inte letade sig in i mitt humör!


Joakim kom hem från sin grabbfrukost och vi plockade i lugn och ro ihop oss och satte kursen mot gymmet. Lördagsdisco på programmet. Det var grått och fuktigt ute och passade bra med inomhusträning i dag, särskilt som NMT-passet hade flyttats och vi inte var särskilt sugna på att navigera om och leta parkeringsplatser ;-) Lite lat får man lov att vara.

Gymmet var i vanlig ordning hyfsat folktomt som det oftast är på helger. Uppvärmning och lite rörlighet och rotatorcuff medan jag samlade tankarna. Sen parkerade jag i smithen och tränade axelpress och lite lutad bänk, och så bytte Joakim och jag plats (han hade kört bänkpress) så jag fick köra lite vanlig bänkpress - lite tyngre i dag, med Joakim som assistent när det gick hotellvätte, som det ju gör ibland ;-)

Med de tunga övningarna överstökade var det bara "hopp och lek" kvar för min del. Jag körde lite smalbänk, mosade axlar med sidolyft i dropset, övade på smala armhävningar på bosu och avslutade med världens bästa superset: tricepspress med rep i kabelmaskin och "the 21" med Z-stång. Mycket roligt och jag tror jag flinade hela sista halvtimmen av passet för jag hade så kul och det kändes så bra. Såhär bra:

Vi åkte hem och plockade ihop lunch av det som fanns hemma, hängde lite tvätt och annat praktiskt, drack kaffe och sen styrde vi bilen mot Jägersro Center. Joakim hade bokat en ytterst välbehövlig klipptid och jag tänkte passa på och handla medan han satt i frisörstolen. Det fungerade helt prickfritt måste jag säga, så vi var hemma igen vid fyrasnåret med allt vi behövde och en nyklippt soldat.


Kvällen spenderades med "stor ko" på Texas Longhorn. Jag hade ju lite lågt HB-värde på gårdagens test så jag hade en bra ursäkt för att äta en rejäl köttbit och vi var nog sugna på lite god mat och kall öl utan att behöva göra nåt själva båda två så det passade perfekt. I vanlig ordning är vi hemma tidigt så jag har precis hunnit se vilka som gick vidare i Mello ;-) Sen blir det läggdags i renbäddad säng och söndagmorgon utan väckarklocka. Heavenly :-) Jag GILLAR helg, har jag sagt det?

Inga kommentarer: