tisdag 9 oktober 2012

Decimerat gympass

Började dagen på gymmet - nåja, efter frukostgröt och en cykeltur förstås. Det var lugnt och trevligt när jag kom dit men det gick tyvärr över. Först kom en grupp om 9 personer + instruktör som jag inte riktigt lyckades klura ut om de pluggade nån träningsrelaterad utbildning eller hur de hängde ihop. Men de skulle i alla fall tävla i tremannalag i chins, dips, bänkpress, bicepscurls och benböj. Så de tog lite plats och snodde lite skivstänger kan man säga. Sen när jag var nästan klar med mitt pass drällde det in en hel gymnasieklass också.

Då var jag den som nöjde mig med bra jobb, hoppade över kickups och wallclimbers och gick in och stretchade i stället.

Bra pass för övrigt - det var inte ett dugg roligt att göra armhävningar med förflyttning, vissa bitar av kroppen meddelade ganska tydligt att vi gjorde många armhävningar i går! Axlar och lår var lite sega också men inte värre än att det gick att genomföra alla övningar i hyfsad form.

Sen var det dags för jobb och jag tittade med ojämna mellanrum ut på vädret med viss bekymring. Regnet vräkte ner, det blåste så att det regnade på tvären och det såg allmänt otrevligt ut. Men jag hade inte behövt oroa mig, för lagom tills jag skulle hem hade skurarna regnat klart och vinden hade till och med vänt så att jag fick lite medvind hemåt.

Ingen träning i kväll utan lugn och ro. Och god mat. Långhelg på gång för min del, så i morgon är det fredag :-)

Inga kommentarer: