fredag 12 oktober 2012

Utvilad och tankad med energi!

Den här träningsfria fredagen har bjudit på sovmorgon, tvätt av träningskläder och en lugn dag på stan. Efter rekommendation från bl a Sara började vi med att luncha på Noodle Mama och det var helt klart en höjdare. Fräscht och gott! Plus i kanten för iste som faktiskt smakade te och inte var sockrat till förbannelse.

Sen har vi rundat en mängd favoritställen, jag har lyckats hitta ett par jeans som faktiskt passar (!) och ett par nya styrketräningshandskar så nu kan jag äntligen slänga de gamla trasiga som luktar skunk hur jag än försöker tvätta dem. De nya ser dessutom mycket tuffare ut! Passade även på att besöka Blueberry för att handla lite mellanmålsbars och sånt till kursen i morgon.

Vi avslutade rundan med afternoon tea på Esters & Voltaire, ett kalasbra ställe. Goda scones, många tesorter att välja på, riktigt bra ostar till sconesen och en fin liten kaka. Trevlig atmosfär och roliga varor på hyllorna, jag blev bl a påmind om att jag faktiskt har två väldigt bra termosmuggar som jag borde plocka fram nu när det har blivit höst!

Konstaterar att träningsvärken efter i går inte alls är jättejobbig och ser fram emot min Spartan Mix-utbildning i morgon. Har laddat med rejäl middag nu och efterrätten är på ingång. Energi- och glädjenivåerna är på topp, tänker sova gott i natt och ha en kanondag i morgon! 

Inga kommentarer: