fredag 5 oktober 2012

Fredags-WOD

Hell yeah. Efter frukost med kollegorna och en timmes jobb snabbpromenixade jag till gymmet för att köra min numera välbekanta (och skitjobbiga) WOD. 21-15-9, thrusters-kb swings-burpees. 13:07 tog det att köra den senast, målsättning: under 13.

Uppvärmningen med hopprep gick segare än segast. Mina ben kändes lika elastiska som gammalt tuggummi ungefär och vackert var det då inte. Del 2 av uppvärmningen - 10 reps av varje övning - var inte sådär jättekul heller men det var bara att bita ihop och ladda, ladda, ladda.

Timern i gång - kör hårt! Delade upp 21 reps i 15+6 den här gången för thrusters och swings. Burpees fick bli 14+7 för komfortens skull. Andas, andra varvet. 10+5 rakt igenom. Kändes inte logiskt att sluta efter 10 thrusters när jag nu fixade 15 i första varvet men det var nödvändigt. Sista varvet. 9 reps, inga pauser. Sluttid: 11:39. Jag har blivit betydligt bättre på att hålla intensiteten och fortsätta köra trots att pulsen är hög. Heja mig!

Lite stretch och nedvarvning igen och så var det dags att duscha. Effektivt pass, 35 minuter! Nackdelen är att det tar ett tag att eftersvettas och "svalna" så pass att det går att lägga på kontorsmässigt smink utan att det bara rinner av :-D Måste ju återgå till jobbet i någorlunda civiliserat skick...

Det var fredagsfysen, arbetsdagen är avklarad och nu är det fredagsmysdags. Tapas och bubbel står på agendan. Och kärlek ;-)

Inga kommentarer: