tisdag 6 november 2012

Det där med karma....

.... det kan man fundera på ibland. T ex på en tisdag då man egentligen inte behöver vara på jobbet förrän 9.15, men ändå har gått upp tidigt och cyklar iväg i vanlig tid för att hinna till gymmet och träna innan jobbet. Och när det enligt diverse vädersajter knappt ska regna nåt alls så man är klok och tar reflexjackan för att synas även om den inte är lika vattentålig som regnjackan. Sen när man har cyklat ganska exakt halva sträckan till gymmet börjar det vräka ned regn och hagel..... Hade jag legat kvar i sängen och cyklat iväg en timme senare hade jag fått cykla i strålande solsken! Hrmf.

Det blev ett kort och kärnfullt pass på gymmet i dag av olika skäl. Enbens-benpress, triceps och biceps som superset i kabelmaskinen, militärpress och en radda bålövningar. Avklarat innan invasionen av gymnasietjejer dök upp för att ha sin idrottslektion. Inga stordåd men lagom tungt och passande i dag.

Och så en kommentar till dagens stora snackis i träningsbloggvärlden. Nej, Katrin Zytomierska, jag skulle inte vara snyggare om jag vägde 55 kg. Inte alls faktiskt. Tjejen jag ser i spegeln varje dag är stark, vacker och oftast glad. Ingen Barbie-modell - låren går ihop och det finns betydligt fler kurvor än raksträckor och skarpa hörn. Det syns blåmärken, ärr, ådror och muskler - det finns hudbristningar, veck och valkar. Jag gillar det jag ser. Och jag hoppas att Josephine i SATS-reklamen känner likadant om sin kropp.

Inga kommentarer: