torsdag 1 november 2012

Den motvilliga gymbesökaren

Ja, det var jag i dag. Det brukar annars inte vara jag utan oftast studsar jag in på gymmet och kör mina pass med stort engagemang. Men INTE i dag. I dag var det bara motigt och jävligt. Varenda övning tog emot, jag funderade på att bryta närsomhelst. Inte för att det gjorde ont. Inte för att jag kände mig dålig och svag - nej, tvärtom, jag var stark, jag genomförde mina repetitioner med exakt precision och fin teknik.

Efter varje övning tänkte jag "nu kör jag bara den övningen också och så skiter jag i resten". Men varje set jag gjorde blev också en sporre att göra klart, att avsluta det här passet ordentligt om det nu är sista gången jag kör passet. Så jag gjorde allt till punkt och pricka, alla kickups och wallclimbers och armhävningar.

Men det blir sista gången för nu var det verkligen inte roligt längre. Jag tänkte köra en crossfit-WOD i morgon och sen ska jag fila ihop ett nytt upplägg baserat på något gammalt vinterträningspass för NU måste det hända något och PT-Malou har inte möjlighet att hjälpa mig just nu. Så nåt av Coachens gamla pass får återupplivas och kanske göras lite tyngre så att det känns som en ny utmaning :-)

Inga kommentarer: