onsdag 7 november 2012

Hemmakontor

Tillbringade lunchen och några timmar till med ett seminarium om interkulturell kommunikation med fokus på hur vi är i Sverige och hur vi själva kan underlätta kommunikationen med andra kulturer. Spännande och roligt! Det i sin tur innebar att jag kom hem något tidigare än vanligt och med en annan energi så jag kastade mig över inför-flytt-att-göra-listan. Man hinner med mycket mellan kl 14 och 16 och det är betydligt enklare att sitta hemma i lugn och ro än att stjäla några minuter på arbetstid för att ringa de där viktiga, viktiga samtalen till ställen som bara har öppet från 10-15. Så jag lyckades bocka av en hel del i dag och det är inte illa för den som har telefonfobi :-)

För övrigt är jag ett stort fan av att-göra-listor och att lägga dem på Google Drive och dela dem gör det bara ännu enklare att hålla koll på vad som måste fixas och vad vi redan har gjort! Och så känns det härligt att kunna stryka grejer och se svart på vitt hur mycket man faktiskt redan har klarat av. Det ger energi!

Resten av dagens projekt är att producera en linssoppa ur Coops matkasse och sen ska jag cykla till stallet för en ridlektion. Jag har inte rört på mig så mycket i dag så även om det är kallt och blåsigt mår jag nog bra av några kilometer på cykel.

Och så måste jag väl förresten packa väskan till i morgon så att det är enkelt att ta sig till gymmet i morgon bitti, annars lär det inte bli av. Sova länge får jag göra nån annan dag ;-)

Inga kommentarer: