torsdag 22 november 2012

Först...och sen... och vi måste... och löpning :-)

Jobbet. Möte på banken. Handla mat. Julbord på IKEA - och spaningsrunda efter garderober, bokhyllor, matbord, köksinredning..

Men sen, äntligen, klockan åtta i mörkret: Dags att springa. Minst 1,6 km - det blev 3,7 km i dag på ungefär 25 minuter. Lugnt tempo med rejält med julmat i magarna - men så skönt att rensa ut i skallen efter alla måsten!

Det är lite kaosaktigt på hjärnkontoret just nu eftersom jag mentalt bor på tre ställen. 1) där jag sover och äter och "bor", 2) huset som jag bodde i fram till för några månader sen och där mina katter och de flesta av mina grejer finns kvar, och 3) lägenheten vi flyttar till om 4 veckor. Organiseringen av flytten är inte superenkel, det är fortfarande lite osäkert vilka möbler jag kan ta med mig. Samtidigt funderar jag lite på jul - och en sak är säker. På julafton ska vi julaftonsjogga och bubbelbada i vårt nya badrum. Julpynt känns inte så himla lönt men nåt lite ska jag väl organisera. Och resten av jullovet får väl gå med att organisera, möblera, köpa de möbler vi upptäcker att vi behöver och "boa in oss".

Inga kommentarer: