onsdag 3 juli 2013

*BONK* välkommen tillbaka till verkligheten....

Men alltså - vilken jävla skitdag rent ut sagt. Förutom att jag vaknade i min egen säng med min favoritmänniska bredvid mig alltså. Annars har det mest varit rätt kasst att vara jag i dag.

På jobbet var det allmänt kaos. Jag kan inte för mitt liv begripa varför alla katastrofer måste hända just precis de två dagar jag befinner mig på huvudkontoret för att bli lite klokare - men det ska de tydligen. Vilket innebar presentationer och möten och telefonkonferenser i en oändlighet i dag. Plus en totalt fullproppad mailbox då. Dessutom var det några grejer som jag trodde jag hade löst face-to-face under resan som tydligen fortfarande inte var avklarade. Gah. Inte precis avstressande - men jag lyckades åtminstone inse att det inte skulle gå att jobba klart oavsett om jag så satt vid skrivbordet till midnatt så klockan 1400 sa jag tack och hej för dagen och rullade till gymmet.

Ett nytt gym - för Nordic Wellness har precis öppnat i krokarna och jag försöker ro hem ett bra företagsavtal till alla mina kollegor. Så då var jag tvungen att provköra gymmet själv. Och gymmet är det inget större fel på men jag var verkligen mest bara arg och irriterad. Det kändes rätt bra att träna och skönt att få en genomkörare men jag var varken stark eller tuff och efter passet var jag sur och irriterad igen. Ingen bra dag alltså.

Inte blev det bättre av att cykla hem utan jag harvade runt i "kan lika gärna sluta träna, blir ändå aldrig nåt vettigt av det" och att jag kunde ha struntat i gymmet och cyklat hem och lagt mig i sängen i stället. Vilket egentligen är ganska meningslösa funderingar - ett ynka skitpass är ingen anledning att lägga ner när man gillar att träna. Och skitdagar har alla ibland.

Jag fortsatte vara grinig till efter middagen nånstans och kanske var det bara energibrist i kombination med trötthet efter två långa dagar på tjänsteresa som ställde till det. Jag får se hur jag gör i morgon. Kan bli ett morgonpass på gymmet - eller en sovmorgon. På kvällen blir det i alla fall FYS med Coach K Runners!

Kom ihåg att tävla, tävla, tävla! Grymt praktiskt musikspelare. Vattentät, inga sladdar.

Inga kommentarer: