tisdag 9 juli 2013

Jag ska byta indiannamn....

En tidigare kollega till mig sa att om jag hade varit indian hade jag hetat Lilla Koppen. Därför:




Det behöver väl knappast nån ytterligare förklaring? Muggen rymmer ungefär en halvliter :-)

Fast nu tror jag att jag ska byta namn och heta "Hon Som Smygökar". För i dag när jag körde benpass hade jag ett par av samtliga viktskivor i alla vikter från 0,5 kg till 15 kg. Det är nämligen så att 15+5 kg på var sida av stången är mycket lättare än 20 kg på var sida - enbart för att jag inte SER den där 20-kilosklunsen. Enligt samma logik kan jag alltså - på utsidan av 15 kg - lasta 5 kg, 2½ kg etc... som jag inte ser när jag står och knäböjer eller marklyfter. På så sätt lyckas jag gång på gång smygöka utan att hjärnan upptäcker det och vips, har jag klarat ett nytt PB. Smyger långsamt upp mot 70 kg i knäböj nu och jag tror minsann det går. På marklyften har jag varit lite mer försiktig men jag undrar om inte det är dags att börja utmana lite snart....

Efter de tunga övningarna försökte jag döda mig själv med Magnus ilskna kombinationer av omvända enbensburpees + skidhopp och kettlebellsvingar + explosiva enbenshöftlyft. Han är mycket för det där med ett ben.... Attentatet misslyckades (jag överlevde) men jag svettades som en gris. Mission accomplished, alltså. Dusch och sen mot jobbet!

Efter jobbet njöt jag av att cykla hem i sommarvärmen. Joakim kom hem och vi var badsugna, så efter att ha ätit lite mellanmål satte vi oss i bilen och styrde kosan mot stranden. Ett dopp (störtskönt i dag också!), en glass och en promenad blev det innan vi åkte hem och åt middag. Välbehövligt - jag var otroligt hungrig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste "smyggökat". Hahaha :)

Pernille sa...

LOL. Ja, det hade ju varit nåt ;-)