fredag 10 februari 2017

Fredagsnöjd :-)

Den här veckan har verkligen gått undan och varit fylld med guldkant och upplevelser. I like! Burger Monday och känslosam reflexlöpning och morgonjogg i snön. Fint.

I dag är det fredag och jag firade in fredagen med fredagsfys. I något lite amputerad form, för folk gick i vägen på gymmet hela tiden i dag. Alltså jag fattar ju att de inte gick i vägen med flit men varje gång jag var på väg till nån maskin eller nåt redskap så var det nån som gick dit några sekunder innan så jag fick tänka om. Det kan också vara nyttigt att lära sig tänka i farten..... fast lite besvärligt sådär klockan sju en fredagmorgon!

Jag cyklade ganska försiktigt mot gymmet i dag för att slippa cykla omkull igen men var ändå skapligt genomvarm utom mina tår som kändes som frysta torskblock. Körde lite lätt rörlighet för överkroppen innan jag drog igång passet med lite axelrotationer. Sen tänkte jag bänkpressa men se det gick inte så det blev lutad bänk i smithen. Snodde sen åt mig bänkpressen för att köra lite smalbänk och efter det tänkte jag köra militärpress i racket men det skulle jag tydligen INTE göra i dag, så det blev sittande axelpress i stället. Sidolyften körde jag i kabelmaskin i dag för variationens skull och när jag väl hade haffat den så blev jag kvar där för tricepspress och bicepscurls. Klart slut. Dusch och sen mot kontoret för fredagsfrukost.

Steg för steg genom arbetsdagen där jag faktiskt fick undan en hel del och fick ett litet övertag i en pågående diskussion. Vi kanske vinner just den matchen :-) Sen var det dags att sätta sig på cykeln igen med riktning mot frisörstolen för en liten uppfräschning av färg och frisyr innan jag cyklade hem för att ta helg. Riktigt skönt att sitta hos frissan med en bok och bli serverad te och småkakor! Fast ännu bättre att komma hem, hitta Joakim hemma och få maten serverad. Ett glas rött på det och helgkänslan infinner sig. Mycket nöjd med veckan och med min fredag, återstår att se vad vi kan hitta på i helgen!

Inga kommentarer: