tisdag 14 februari 2017

Veckan med roliga komplimanger?

Jag vet inte om andra upplever det men jag tycker verkligen att "roliga komplimanger" tenderar att komma flockvis och den här veckan ser ut som om den skulle kunna bli en sån.

I går var jag på vårdcentralen för ett bokat läkarbesök, väntrummet var fullt som det ofta är måndag morgon. Läkaren gick rakt förbi mig, tittade förvirrat runt i väntrummet och ropade upp mitt namn. När jag reste mig och sa att det var jag tittade hon ännu mer förvirrat på mig och bad mig komma med. Hon förklarade sen att i hennes papper stod det bara "kvinna, 41" och jag stämde inte in på beskrivningen ;-) När hon fick veta att jag aldrig har rökt så tyckte hon att hon fick en del av förklaringen på att jag såg yngre ut :-D

För övrigt var gårdagen en ganska välbehövlig vilodag då det inte hände mycket annat än läkarbesök, jobb, hem. Mycket skönt.

I dag har jag jobbat och sen var jag i simhallen med S efter jobbet eftersom hon önskade sig sällskap medan sonen är i simskola. Vi körde en alla hjärtans dag-simdejt med efterföljande fika inkl. två kids, så kan man också göra!

Anyway, medan jag simmade så var det en kvinna med en tonårsson som pekade på mig och sa en massa. Jag hörde typ 10% eftersom jag har en massa vatten i öronen mest hela tiden men jag hörde i alla fall att hon sa nåt om "långa tag". Sen funderade jag inte mer på det utan fortsatte simma (1000 m på 35 minuter och sen fortsatte jag simma tio minuter till, det ni!). När jag gick upp ur bassängen stoppade kvinnan mig och förklarade. Hon hade försökt uppmuntra sin son till att ta längre simtag och sa "tack för att du simmade så fint, det var jättelätt för mig att förklara för min son hur han skulle göra när jag hade dig som exempel men förlåt att jag pekade på dig, jag förstår att du blev lite fundersam!". Joråsåatteh... Jag som alltså "inte" kan simma blev precis använd som en förebild. Jag simmar tydligen snyggt fast det inte går så fort! Det tar jag med mig :-)

Efter simning och dusch gick vi som sagt och fikade, alla var hungriga så det blev varma mackor laget runt med motiveringen "då behöver ingen laga mat i kväll". Grillad ciabatta med kyckling och bacon, en chokladboll och en mugg te kändes bra efter simpasset. I vanlig ordning var jag sen jättetörstig när jag kom hem. Hur hänger det ihop egentligen - man ligger i blöt i 45 minuter och sväljer halva bassängen och ändå är man jättetörstig? Mycket märkligt....

Väl hemma satte jag en timer på 45 minuter och körde städrace i kök och badrum inför morgondagens VVS-besök så var det avklarat. Enklare nu än i morgon bitti även om det inte är världens roligaste. Roligare att köra det på tid dock! Lite kvällsyoga kvar innan läggdags, jag tänker köra Milla Floryds härliga godnattsekvens på Yogobe innan jag lägger mig för den är helt fantastisk. Jag sover alltid så gott efter att ha blivit genomstretchad till Millas lugna instruktioner :-)

Inga kommentarer: