måndag 8 augusti 2016

Måndag. Pjuh....

Andas. Ganska full fart på den här måndagen.

Jag var på jobbet efter sju i morse. Fick sällskap av en kollega, trevligt! 09.30 cyklade jag mot gymmet, betade av två kundpass i följd, cyklade tillbaka, åt lunch med kollega, fortsatte sen jobba i ett evinnerligt krig mot ett nytt datasystem som jag verkligen inte gillar men behöver vänja mig vid. Vid tre var det dags att cykla hem för ett kort mellanmålsstopp hemma. Innan jag lämnade kontoret hade jag mulat i mig en burk kvarg och hemma blev det en banan, en bit ost och ett glas vatten.

Cykel i motvind mot Bulltofta för två PT-kunder. En omgång utefys för trötta kontorshjärnor, en omgång löpteknik och intervallcoaching. Jag hade funderat på om jag skulle stanna kvar på Bulltofta och haka på NMT-passet sen men bestämde att jag behövde komma hem och få i mig mat. Det var rätt tänkt, för jag var brutalhungrig! Gott med enkel mat att värma, kyckling och rotsaker från helgen och en klick kall sås till.

Ingen tid för egen träning i dag men bortåt 23 km transportcykling och två timmars gång, jogg, löpteknik och allmänt studsande på Bulltofta. Räcker så. Om jag orkar ta mig till mattan ska jag försöka yoga lite, träningsvärken från lördagspasset sitter hårt i benen och det var tufft att hålla ihop det i dag men det gick!

Inga kommentarer: