torsdag 20 oktober 2016

Att bestämma sig.

Jo, jag gick upp i morse klockan halv sex. Det var inte jättekul när klockan ringde men sen gick det av bara farten. Kontaktlinser, kläder, tandborste, ner i köket. Koka tevatten, fixa te i termosmugg, ner med en banan och en omgång BCAA, fiska upp tekulan och hälla ner en skvätt mjölk, väskan med, jackan på, ut till bussen.

Klockan sex är det knappt nåt folk på bussen och allting i tid så jag var på gymmet redan 06.40, skalade av mig överdragskläderna och drog igång mitt pass. Eftersom fredagen bjuder på en specialare i träningsväg körde jag överkroppspass i dag, torsdagsdisco typ.

Uppvärmning och prehab för axlarna först. Sen blev det armhävningar med förflyttning över stepbräda och lutade flyes för bröstmusklerna. En vända smalbänk för bröst, axlar, triceps. Axelpress i smith för en gångs skull och så haffade jag en bunt småvikter och körde sidolyft i dropset. Utmanade mig själv att köra smala armhävningar på bosu innan jag avslutade med superset av tricepspressar och bicepscurls i kabelmaskin. Klart - gött!

Jag duschade och fixade mig i ordning och traskade sen iväg för ett frukostmöte/nätverksträff tillsammans med några kollegor innan vi sen gick vidare till kontoret. Det var gott med frukost och en superintressant träff!

Med anledning av brist på cykel åkte jag sen med en PT-kund och kollega ut till Bulltofta efter avslutad arbetsdag och serverade två PT-pass innan jag pratade med Joakim som var på hemväg och kunde plocka upp mig på vägen. Snabb matlagning, middag, plocka undan, yoga, hänga tvätt. Helt vanlig torsdag förutom att Joakim alltså är hemma och blir kvar hemma till måndag morgon. Bra va?

Inga kommentarer: