torsdag 15 december 2016

... jamen då gör vi väl om det, då!

Tisdag bjöd "bara" på morgonyoga, transportcykling och ett löpcoachingpass med kund och i går hade jag faktiskt helvila. Så i dag var det dags att köra en upprepning av måndagens aktiviteter: 9 km cykel, gymmet, kontoret, 9 km cykling, 2 x 2,2 km löpning och ett NMT-pass. Det var inte tänkt så, men det råkade bli så ;-)

Tidig väckarklocka och cykling till gymmet - med frusna växlar, tur den stod i rätt läge.... På gymmet ägnade jag mig åt överkroppspass. Uppvärmning och prehab i form av axelrotationer och omvända kryssdrag. 5 x 5 repetitioner av militärpress med skivstång och bänkpress. Kompletterade med sidolyft för axlarna i sedvanliga dropset och smala armhävningar på Bosu i tabata-form innan jag lattjade med lite tricepspress och bicepscurl, upptäckte att klockan hade sprungit iväg för att jag hade roligt och fick skynda mig ut i duschen för att vara på kontoret i tid.

Jobbade på, fick en avbokning på den ena av kvällens bokningar och insåg att det fanns möjlighet att hänga med Joakim som skulle till Lund och hålla NMT. Med lite lätt knepig logistik så gick det att få ihop. Min plan var att cykla direkt från jobbet till Bulltofta för att ha konsultation med en ny kund och sedan träning med befintlig kund men träningspasset blev avbokat. Då fick jag vara lite kreativ med planeringen.

Lämnade jobbet prick kl. 15 och cyklade så snabbt det gick hem. Bad Joakim fixa en smoothie medan jag själv bytte om och plockade ihop vad jag behövde. En hög med grejer för Joakim att ta med i bilen, en hög packades i FlipBelt och följde med. 16.13 sprang jag mot Bulltofta och fick lite lätt försening av att det var glashalt på gång/cykelbanan en bra bit så det inte gick att springa men jag hann i tid. Konsultation med kund på 35 minuter, sprang hem igen, bytte de plagg jag behövde och astmamedicinerade, satte mig i bilen och följde med till Lund. NMT-pass med backintervaller och fuskburpees, kånkande av kamrat upp för brant backe och så den ökända burpeespyramiden "100 burpees" som avslutning. Sen åkte vi hem och jag var trött och blöt och frusen och kastade mig i duschen innan jag värmde rester till middag. Mat behövdes definitivt.

Nu är jag mest bara trött och tänker hoppa över mitt planerade träningspass i morgon bitti och sova lite längre i stället. Det kan eventuellt behövas. Skulle jag behöva röra på mig i morgon finns det möjlighet att springa en kvällsrunda och komplettera med lite stabilitetsövningar eller nåt!

Inga kommentarer: