lördag 9 september 2017

Do more of what makes you happy!

Alltså igen - ibland behöver en bara känna efter vad som gör en lycklig, och gå och göra det!

I går var det det här.
8 km löpning i ösregn. Japp. Faktiskt satt jag hela dagen på kontoret och stirrade växelvis på regnet och på klockan och längtade ut. Helt knasigt egentligen, för jag behövde cykla en halvtimme hem i regnet innan jag kunde springa! Och ändå ville jag bara hem och byta fuktiga jeans mot torra löparkläder - för att gå ut och blöta ner mig. Men jo, så blev det. Snabbt klädbyte, incheckning med Joakim, ut i regnet.

Jag misstänker att de människor jag mötte längs vägen (främst hundrastare) tyckte att jag var milt vansinnig när jag log glatt mot dem i ösregnet men de kunde inte låta bli att le tillbaka. Och som jag njöt. Plaskade fram genom pölarna, genomblöt, lyssnade på regnet som prasslade i skogen och njöt av vinden mot ansiktet (utom kanske sista kilometern hem när jag hade vind + regn på tvären rätt i nyllet men annars!) Kom hem flåsig och rödmosig, hoppade in i en varm dusch och kände mig... levande. Ja, levande och rätt så glad. Och nöjd med mina åtta spontana kilometer!

Mellanmål, middag, sambosällskap i soffan och ett glas vin eller två. Helt klart sånt jag blir glad av.

Sov gott, vaknade tidigt och lagade instagramvänlig frukost - smoothie och french toast. Uppladdning för NMT. Det regnade inte medan vi tränade men det var bra blött i marken alltså! Alex höll i gång oss med växelvis löpning och styrka i 75 minuter och så blev det bonusstretch efteråt. Plus att vi joggade ner till Bulltofta och hem också. Väldigt skönt med en riktig genomkörare, men kläderna var exakt lika genomblöta som i går och duschen efteråt lika välbehövlig!

Efter lunch la sig lugnet över hushållet. Två trötta människor chillade i soffan och tittade på film medan regnet återigen öste ner därute, och katterna är aldrig nödbedda när det gäller soffläge :-) Sammantaget blev det en lördag som laddade mina batterier på ett bra sätt och jag ska ladda ännu mer innan det är dags för ny vecka.

Inga kommentarer: