söndag 14 januari 2018

Backintervaller, burgare och bilköp....


Ja, som det kan gå. Tanken var att vi skulle gå på bio denna vecka (vi har biocheckar som snart går ut) men vi råkade köpa ny bil i stället. Skiljer visserligen bara en bokstav, kan en skylla på dyslexi? :-D

Vi har pratat om ett tag att vi borde se till att byta ut bilen innan den tappar för mycket i värde som inbytesbil. Så i går, efter att vi hade kört NMT (jag instruerade och Joakim deltog), duschat och ätit lunch, åkte vi ut till bilhandlaren för att kolla läget lite. Provkörde två bilar och gick därifrån med ett affärsförslag på en av dem som vi väl tyckte var helt okej. Handlade på vägen hem och planerade resten av veckans måltider på studs. Kom hem, ringde upp banken (tacksam för telefontjänst med personlig service dygnet runt, även när det gäller lån) för att kolla läget och få lite kompletterande siffror från dem.

Efter att ha förberett kvällens middag packade vi träningsväskorna och drog till gymmet. Det var egentligen min tanke att träna tidigare på dagen men nu gick tiden åt till annat så det blev lördagskvällsdejt på gymmet i stället och jag avverkade ett bra överkroppspass med diverse obekväma inslag av militärpress och smala armhävningar... Skönt att bara behöva kasta in middagen i ugnen när vi kom hem!

I morse tog vi "sovmorgon" (ja det heter så när vi sover till åtta.....), Joakim förberedde packning och sånt, fick ett preliminärt besked från banken och drog ut och sprang backintervaller. Obehagligt men nyttigt, ungefär. 6 x 40 sek, 6 x 30 sek, 6 x 20 sek - och som ni ser på bilden överst i inlägget så är det många som härjar i kossabacken nuförtiden! I dag hade dock leran frusit till så det var rätt bra springföre. Sen blev det välförtjänt hamburgarlunch innan vi åkte till bilhallen, meddelade att vi ville köra bilen en runda till och sen gjorde vi affär. Japp. Spontanköp av bil. Otippat alltså.... Återstår såklart allt praktiskt med att skriva på lånepapper och lösa gamla lån och byta in bil och stuff så preliminärt om några veckor har vi nya wheels och känner oss nöjda med det beslutet!

Bio - ja det får det bli nästa helg då!

Kommande vecka ser ungefär lika hektisk ut som den senaste. Det ska levereras 5 PT-pass, ett NMT-pass och så ska jag fortfarande se till att sköta egen träning 30 minuter per dag. Det går, jag vet att det går - planeringen är till och med ganska hållbar och har utrymme för lite oväntade events.

Inga kommentarer: