tisdag 1 januari 2013

Du mår micket bättre sikla!

Ja, det var dagens kommentar från löprundan! Träffade på en äldre herre på cykel som hade en låda på styret men ändå hytte med pekfingret och berättade för mig att jag skulle må mycket bättre av att cykla. Ahem. Jag anser mig faktiskt vara så gammal att jag vet vad jag mår bra av och hade jag velat cykla hade jag nog gjort det ;-)

För övrigt var det en väldigt skön runda. Lite segt förstås för det är det alltid på nyårsdagen och vi tog oss inte ur sängen förrän efter klockan elva vilket innebar nån brunch-variant med korv, stekt potatis och stekt ägg (hemskt gott!). Men efter en liten eftermiddagsfika kändes det lagom med en löprunda. 5½ km fick jag ihop på 33 minuter vilket var ganska exakt 6:00-tempo och det var inte ens jobbigt, bara trevligt efter de första 2 km som var något tunga.

Holiday Running Streak 2012 är avklarad och jag har tuggat 162 km under streaken. Planen framåt är att träna varje dag under januari men inte nödvändigtvis springa varje dag. Och så har jag siktat in mig på "vit februari", möjligen att det blir sockerfri månad också bara för utmaningens skull men vi får väl se. Övriga målsättningar för 2013 återkommer jag till när jag har spånat klart!

Inga kommentarer: