söndag 20 januari 2013

Ut i spåret igen!

Jodå, jag är fortfarande förkyld. Men eftersom jag varken har ont i halsen eller feber och det dessutom var riktigt kanonväder ute så kunde jag inte hålla mig när det drog ihop sig till NMT-löpdejt i Skrylle. Vi var 8 stycken som skulle springa och jag visste att Anna som kör comeback efter längre tids skadefrånvaro skulle springa bara 5 km med växelvis gång och löpning. Det tyckte jag absolut jag skulle klara av.

Frukost, nässpray, astma-inhalator och så stod bilen redo utanför dörren 09.30. Det var visserligen tio minusgrader men efter Ramundberget kändes det som sommar :-)

Vi delade upp oss i en milgrupp och en 5 km-grupp ute i Skrylle - milgruppen fick sen en avläggare som bara sprang 7 km - och tuffade på. Anna hade programmerat in intervalldistanser i sin klocka så jag kunde bara koncentrera mig om löpning och småprat och låta henne sköta gångpauserna :-) Det var inga problem alls utan bara trevligt att vara ute i det fina vädret. 5 km gick på knappa 40 minuter vilket var rätt lagom. Vi gick till bilen och drog på oss torra kläder och satte oss sen i fiket och väntade in resten av gänget innan vi beställde lunch.

En Skrylleburgare och en massa småsnack och skratt - sen hemfärd. En riktigt trevlig söndagförmiddag. Har nu hunnit såsa lite framför vinterstudion och betalat lite räkningar medan Joakim har satt igång söndagslångkok. Håller på att tappa upp vatten i badkaret så att vi hinner bubbelbada lite innan middagen också. Sämre kan man alltså ha det.

Räknar iskallt med att jag vinner över förkylningen så att det blir NMT i morgon.

Inga kommentarer: