fredag 4 januari 2013

Träningsvärk med träningsvärk. Och så en sideorder träningsvärk till, tack!

Det var inte så vackert när jag gick upp i morse. Jag var faktiskt rätt så rörelsehandikappad och trapporna kändes inte så jättekomfortabla! Men det var bestämt att vi skulle till gymmet för Joakim hade bokat dejt med PT-Malou och då kunde jag ju lika gärna åka med och träna. Alltså - frukost, packa träningsbagen, ut till bilen.

Överkroppspass i dag. Tryckte på lite extra i bänkpressen i dag och ökade några kilo, gött! Lyckades också plocka på lite till i skivstångsrodden. Militärpressen tenderar fortfarande att vara något av en akilleshäl och latsdragen i kabelmaskinen är förbenat tunga men jag GÖR dem envist. Och min skrangliga vänsteraxel mår alltid bättre efter ett pass än innan. Så jag tror att styrketräningen gör det den ska.

Fick det vanliga kvittot på "bra pass" - var tvungen att intervallsminka mig efteråt eftersom armarna skakade! Benen är fortfarande stela och ömma men det lär väl gå över. De har i alla fall inte blivit så plågade i dag.

Vår nya spis levererades i eftermiddags och jag tror att vi båda två var tacksamma för att installatören hade en fiffig pirra som släpade spisen upp för trappan! Det ska bli trevligt att laga mat på en spis som gör som man säger....

Joakim fick sig en ordentlig duvning av Malou så det kan möjligen bli lite gnälligt vid frukostbordet i morgon ;-) Fast vi ska på NMT och så ska vi bruncha efteråt - bara för att det är lördag.

Inga kommentarer: