tisdag 5 mars 2013

AB Tappade Sugar...

Snacka om antiklimax när man kommer till gymmet, tar sig in och möts av att tjejgymmet och tjejernas omklädningsrum är stängda pga översvämning.... När man nu faktiskt tog sig upp och iväg!

Funderade på lösningar. Byta om på toaletten, träna, dra på sig cykelkläderna, cykla till jobbet, klä av sig allting igen, duscha, fixa sig, gå till jobbet? Åååh.... Sätta sig på cykeln och cykla tillbaka tvärs genom stan för att ta sig in på nåt annat gym och träna? Kändes jobbigt, det gick inte alls att uppbåda motivation. Så det slutade med att jag cyklade till jobbet direkt och duschade och jobbade några timmar extra. Och var ganska grinig resten av dagen.

Det är inte världens undergång att jag missar ett träningspass och i synnerhet inte eftersom jag kände mig så pass seg i går. Och jag funderade på att skippa gymmet och springa en morgonrunda i det vackra vädret men bestämde mig ändå för styrkepasset - och så blev det inte av. Jag vill själv bestämma när jag ska ha återhämtningsdagar, inte bli påtvingad dem av yttre omständigheter! Hrmf.

Efter arbetsdag, cykeltur hem, ett möte m.m. tyckte jag att det var lika bra att springa en kortis medan potatisen kokade - 12 min löpning, 2 km. Började långsamt, tryckte sen på ett tag i nåt som liknade tröskeltempo och sen lite lugnare nerjogg. Riktigt skönt fast det var kallt om nosen!

I morgon ska jag morgonjogga och så ska jag ut och köra gokart. Som omväxling :-D

Inga kommentarer: