torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdagsgympass

Jobbade till 13.30 i dag och stack sen iväg till ett halvtomt gym för att köra överkroppspass. Det funkade oväntat bra! Benen var lite sega efter de senaste dagarnas utmaningar så turkish get-ups i uppvärmningen var något av en prövning men för övrigt flöt det på bra.

Jag börjar få lite bättre koll på mina negativa armhävningar och körde alla på tå i dag. Bra! Pullupsen var okej, inte mer än så - hoppade lite mer än jag egentligen borde behöva men då var väl dagsformen där just i dag. Negativa situps med viktskiva kräver mer vikt snart ;-) Raka drag i kabelmaskin - ökning i dag, militärpress - hyfsat stabilt, hängande benlyft blir åtminstone bättre och bättre men bra är de inte. Sen skulle jag egentligen köra diagonal magövning med skivstång men samtliga skivstänger var upptagna så det blev situps + russian twist i stället. Funkar det med. Lång skön stretch med fokus på höftböjare och rumpa, klart!

Cyklade hem i motvind, lagade mat, skrev inköpslista, satte igång tvätt, handlade påskmat och har sen flutit ut i soffan med en lyxig LCHF-chokladmoussevariant. Inte så jobbigt att äta LCHF just i dag fast det var mindre roligt att säga nej tack till påskägg och påskgodis på kontoret. Fusklappen till morgondagens pass är klar, nu kör vi!

Inga kommentarer: