söndag 24 mars 2013

Hallå ja - vilken söndag!

Det är inte klokt vad man hinner med. I går var vi på föreläsning om LCHF och träning - i morse tog vi en executive household decision om att dra ner på kolhydraterna. Och började således dagen med omelett med svamp och ost med bacon till medan vi skrev inköpslista. Egentligen var tanken att vi skulle springa på förmiddagen men ingen av oss var springsugna så vi åkte och handlade i stället. Ingen juice, ingen honung, ingen lättkesella - men rejält med grönsaker, fet yoghurt och annat gott. Vi packade upp matkassarna och slängde oss sedan i bilen igen för att åka ut till Bokskogen och reka lite inför träningspasset vi har lovat att hålla för Christina på hennes födelsedag på fredag. Det blir kalasbra!

Hem för lunch. Gnocchi som vi åt häromdagen gick bort, men de stekta grönsakerna och halloumin vi hade till funkade bra tillsammans med några kryddiga korvar tyckte jag. Och sen hade Joakim kollat upp det här med klättring som vi har pratat om flera gånger och det visade sig att klätterklubben hade "prova-på-klättring" just i eftermiddag så vi bytte om och stack dit. Roligt och läskigt - jag är inte så superbra på det där med höjder så det var en viss kamp för att ta sig uppåt. Fick ge upp några gånger innan jag äntligen lyckades ta mig upp till toppen på den lättaste väggen. Seger!

Efter det åkte vi hem och städade lägenheten ordentligt. Kammade alla katter som fäller underull som om det inte finns en morgondag just nu, dammsugning, dammtorkning, fixa badrum, bädda rent, tvätta och moppa golven. Medan Joakim moppade stack jag ut och sprang en runda som var helt superfantastisk. Det gick så otroligt lätt att springa, stegen flöt på och kroppen bara funkade. Härligt!

Kom hem och fixade mat - rester av kyckling i cashewnötsås som serverades med stekt squash och champinjoner. Inte alls plågsamt. Nu - te och Mästarnas Mästare efter en otroligt effektiv söndag!

1 kommentar:

Christina sa...

Yay - det ska bli kul på fredag! Jag är helt säker på att ni kommer att göra det kanonbra!
Christina