torsdag 13 juni 2013

Vilodags-attgöralista

Vilodag. Helt logiskt med Malmömilen precis runt hörnet. Fast den blev ganska fullsmockad ändå och ärligt talat var jag rätt slut när jag kom hem i eftermiddags!

Började dagen med att cykla bort till Katarina för att vara med i ett fettmätningsprojekt. Kalipermätning med andra mätställen än vad jag har varit med om tidigare och därför blev inte siffran jämförbar heller så jag behåller den för mig själv. Däremot ska vi göra en uppföljningsmätning i augusti efter sommarens löpsatsning och se vad förändringen blir. Förändringen är ändå betydligt mer intressant än det absoluta fettprocentvärdet!

Sen var det dags för jobbet. Som befarat var det ungefär tredje världskriget i min mailbox efter 5 arbetsdagars frånvaro men det var bara att börja i ena änden och tugga mig igenom så mycket jag hann med på mina arbetstimmar.

Efter avklarat jobb cyklade jag bort till Triangeln för att hämta ut nummerlappar till Joakim, Joakims kollega och mig själv. Och våra beställda tröjor såklart - snyggt knallblåa i år, härligt! Efter en kort shoppingrunda cyklade jag hem och jublade lite över att det inte ösregnade som det gjorde i förmiddags. Fast det blir ändå skumt mikroklimat inne i regnjackan....

Landade hemma och lät nån annan fixa middagen innan jag tog en dusch och plockade fram kläder för morgondagen. Sen var det inga fler måsten kvar i dag vilket känns skönt. Flyter ut i soffan och tittar på "Min stora feta familj" som faktiskt är en hyfsat bra variant på Jillian Michaels' program med samma stuk som jag har sett tidigare. Ser fram emot att det snart är helg och tävlingsdags!

Inga kommentarer: