onsdag 28 januari 2015

Hur matar man sportpubliken egentligen?

Jag tittar på konståknings-EM. Gamla cirkushästar lämnar aldrig manegen riktigt och när det nu var EM på hemmaplan så kunde jag inte bärga mig utan skaffade biljett. Globen - klassisk plats för sportevenemang, vana att servera mycket folk, tänker man. Och nog vill sportpubliken äta nåt vettigt? Nä.

Man sitter alltså 4-5 timmar i stöten i Globen och kan inte lämna bygget under pågående tävling om man tänker att man ska komma in igen. Nähä. Så då får man väl äta lunch i Globen. Vad finns det? Läsk, godis, kakor. Under "matigt" på kioskmenyn finns det korv, chips och popcorn. Really? Matigt?? Come on... Fick luncha på två korvar med bröd. Tjohoo.

Mellan tävlingarna gick vi iväg och åt riktig mat och så tog vi en sväng på Ica. Frukt, bubbelvatten, riskakor, rawfoodbars, nötter och lite sötsaker. I morgon handlar vi med oss lunch in i hallen (Subway ligger nära och det är i alla fall bättre än korv med bröd!) och ser till att proviantera lite. Sitta still hela dagarna och dessutom äta korv och chips känns inte som ett vinnande koncept :-D

Inga kommentarer: