tisdag 14 juni 2016

Allmänt lycklig och gasen i botten!

Jag har fortfarande inte smält att jag får åka till Playitas TVÅ gånger i höst. Det är helt overkligt. En gång, ja, men TVÅ gånger på fyra månader? Underbart :-) Därav en allmän lyckokänsla.

Om det var lyckan eller lite allmänt "det händer så mycket" eller något annat som spelade in vet jag inte men jag sov så in i bängen dåligt natten mot måndag. Jag HATAR att sova dåligt, jag blir liksom inte riktigt välfungerande av det! Hursomhelst kom jag upp och iväg i tid och handlade en latte på vägen, hällde i mig den under morgonkundens pass och var därmed laddad och redo för att träna själv sen.

Rygg/mage med fokus på chins blev det. Ordentlig uppvärmning för axlarna, lite latsdrag, och så chins och pullups med gummiband. Fortsatte med stångrodd med gummiband och lite "småpysselövningar" innan jag gav magen en rejäl omgång med bl a atomic situps och Mo Farahs magövning. Med lite mer energi kunde jag sedan ge mig av mot kontoret och faktiskt få undan en hel massa tack vare en ganska lugn dag. Även om jag fick lite besked som gjorde mig heligt förbannad. Sånt händer.

Retur till gymmet för eftermiddagskund och sen full fart hemåt - i motvind. Insåg att jag var sen men också att jag behövde sitta ner och äta lite, så jag la ett meddelande till NMT'arna om att jag skulle dyka upp "just in time", kastade i mig två mackor, bytte om och cyklade mot Bulltofta. Fyra NMT'are väntade denna blåsiga junikväll med fotboll på tv - de fick en rejäl genomkörare med löpintervaller, backintervaller och en hel del kluriga fysövningar.

Hem till en ny utmaning - Yogobe's facebookgrupp #beyoga365 kör en utmaning denna vecka med 6 minuter solhälsningar varje dag. Jag hann inte med dem i går morse så det fick bli en kvällsaktivitet även om det är ologiskt. Och sen ramlade jag i säng vid halv tio.

I morse var jag betydligt piggare och rev av solhälsningarna medan morgonteet drog. Frulle och cykel mot gymmet, dusch och morgonkund. Till kontoret för 2 timmars telefonkonferens och allmänt kontorsjobb, lite stökigare i dag. Sen lång eftermiddag på gymmet. Hade egentligen 4 kunder inbokade på raken men tvåan avbokade = matrast för mig eftersom de andra inte kunde flyttas. Det blev en kul eftermiddag med tre motiverade kunder och en nöjd PT som hann fylla på med energi mellan varven!

Och så cykeltur hem och en kvarts yoga på mattan, fokus på fötter och vader i dag, välbehövligt. Mat till katterna, kvällsmål till mig, andas. Ahhh..... Lugnet sänker sig medan jag lyssnar på favoritmusik. För i morgon har jag en LUGN dag. Fick en avbokning på första morgonpasset så jag börjar sent (med mina mått mätt alltså, halv nio är säkert inte sent för alla andra!) och har varken PT-kunder eller kvällsaktiviteter efter kontorsjobbet. Tänkte ta lite hand om mig själv faktiskt. Springa en runda, köra ett längre yogapass, laga middag och ge mina fötter lite kärlek. Det blir fint, det också! Balansera upp två dagar i full fart med en lugnare dag funkar för mig :-)

Inga kommentarer: